Podgląd pojedynczego posta
Stary 12.08.2004, 11:55   #1889
polakT
inżynier systemowy

Data rejestracji: 07.07.2004
polakT jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>polakT jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>polakT jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>
Cytat:
Napisany przez foxtwo
Witam wszystkich!
Tydzien temu kupilem sobie liteon sohw 812s i chcialbym wiedziec jaki jest najlepszy/sugerowany przez was bios do niego i czy warto w koncu go zmieniac (nie chce zeby mi potem przy serwisie powiedzieli, ze zlego biosu uzywalem i lipa ) ?
W ogole w jaki sposob moge sprawdzic wersje biosu ?

Z gory thx....

Dlaczego wszyscy chce odnosic nagrywarke do serwisu zanim sie zepsuła. Serwisem mozna sie zajac w razie awarii, no lub jak tu niektorzy chceili miec nowe nagrywarki, puki co mozna zmieniac bios, ja mialem 812@832 i nie narzekalem bylenm zadowolony, ale juz mi sie znudziła poszedlem do sklepu i powiedzialem ze niezadobrze nagrywa plytki, mialem dvd+r verbatim (skubaniec nie dzialal, zapewne wina nosnika), a serwis na to: za dwa tygodnie prosze sie zglosic. No i ja na to: ze chcem w takim wypadku nowa, bo maja na stanie tego typu sprzet - wedle ustawy- no i mam teraz 832
polakT jest offline   Odpowiedz cytując ten post