Podgląd pojedynczego posta
Stary 12.08.2004, 17:31   #22
Eliasz
Prorok na F.O.R.U.M.

Data rejestracji: 01.01.2002
Eliasz zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez nimal
Eliasz - jaka masz taryfe? Happy? wtedy bonus nie dziala - pisalismy juz kiedys o tym, nie chciales mi wierzyc; jesli masz ktoras ze starych taryf to powinni CI policzyc simki, ale tylko te z plusa i idei - jak masz z innego centrum serwisu, z netu, z ery, z zagranicy ... ble ble ble - nie tez CI nie nalicza
No włąsnie taryfem mam stara niezmieniona - SMS Fan. Sprawdzałem to też na stronie https://www.itaktak.pl/iboa (swoją drogą fajna ta strona). Przedwczoraj jak miałem na koncie mniej niż 1 zł to niemogłem się nigdzie dodzwonić, udało mi się tylko połączyć z jednym z wybranych numerów (czyli wybrane numery działają więc nie może to być taryfa Happy).

Przyznam się że na allegro kupiłem za 10 zł żeby gościu mi wysłał 2000 sms'ów. No i przyszły. głównie z nr. 503..., 504..., 505, 506, 507. w związku z tym powinienem mieć 50 Era Jednostek.
Nawet gdyby Era coś wyczaiła (no bo nie wiem czy dokońca to legalne) to wcześniej powinienem mieć napewno 1 EraJednostke (bo wygadałem i otrzymałem troche smsów od znajomych z poza sieci).
Dołączone obrazki (kliknij, aby powiększyć)
Problem z telefonem :(-taryfa.jpg  
Ten post NIE powstał w celu przekręcenia licznika o kolejną cyferke - copyright by nie Nimal ani nie Gallus a Eliasz
__________________________________________________ _______________
Eliasz jest offline