Podgląd pojedynczego posta
Stary 14.08.2004, 12:06   #16
Miho
Stały bywalec ;)

Data rejestracji: 25.01.2004
Miho zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
No to ja mam antyreklamę sklepu ARCOMP w Bydgoszczy przy ul. Śniadeckich. I jest to Panowie znany chwyt w sklepach. Chodzi o gwarancję.Producent daje 2 lata a sklep 1 rok.Płyta głowna firmy MSI maiłe 2 letnią gwarancję a sklep mi na stickersia wkleja 1 rok.Po 3 miesiącach płytę sprzedałem bo stać mnie było na wypasioną MSI K7N2 Delta - ILSR ale miał ja już inny sklep.Na stronie producenta przeczytałem o 2 letniej gwarancji,na stronie importera i paru wiekszych sklepów też i zaopartzrzony w ta wiedzę poszedłem po płyte do sklepu Reset w Bydgoszczy. Oczywiście otrzymałem 2 letnia gwarancję więc pytam o ten poprzedni model - oczywiście 2 letnia gwarancja.Więc jakim cudem w ARCOMPIE dostałem 1 rok. Ano proste - jak ci płyta padnie po roku to chłopaki ją naprawią za darmochę a ciebie skasują - bo miałeś tylko 1 rok.Wróciłem do chaty patrze na twardziela 1 rok gwarancji na stickersie.Bach na stronę producenta - 2 lata.Ludziska - nim coś kupicie sprawdzajcie w internecie na stronach producenta lub importera jaka jest gwarancja.I domagajcie się takiej samej w sklepie.A jak nie ,to niech Was w dupe pocałują cwaniaczki
Miho jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online