Podgląd pojedynczego posta
Stary 13.04.2002, 14:20   #4
Virgo
Nowy na forum

Data rejestracji: 06.04.2002
Virgo w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Witam wszystkich!

Kochany Majonez od niedawna jestem (uczestniczką aktywną) na tym forum, lecz już od bardzo dawna oglądałam (podglądałam) wypowiedzi innych. Na samym początku prosiłabym bardzo ciebie abyś się nie obraził na mnie, bo absolutnie nie mam na celu nikogo obrazić, ani sprawić przykrości, a tylko jeśli pozwolisz ośmielę się wypowiedzieć moją skromną opinię co ostatnio zauważyłam na tym FORUM, czytając twojego posta odnoszę wrażenie że ostatnio troszeczkę zbyt mocno stosujesz metodę dyktatorstwa, co można a co nie, jaką literkę napisać, a jaką nie. Czy zdanie pytającego ma zawierać jeden wykrzyknik, czy dwa.
Zgadzam się z tobą odnośnie tematu wszelkich craków, jest to uwzględnione i bardzo jasno napisane przy rejestracji i powinno wystarczyć.
Ale na Boga, bardzo cię proszę nie ingeruj jakie kto ma zadawać pytania, i czy w ogóle powinien zadawać pytania na tym FORUM, (piszesz, nie zaczynajcie niepotrzebnych postów) każdy z uczestników jest inny, ma inną osobowość jest żyjącym człowiekiem, i ma inne problemy a to czy podobne pytanie było zadane gdzieś tam pół roku temu to obecnie jest już nie aktualne, bo jak sam wiesz zmieniają się urządzenia (komputery, akcesoria) na nowsze, programy są aktualizowane, i jak sam przyznasz to co było aktualne kilka miesięcy temu obecnie jest już nie aktualne.

Reasumując, moją skromną prośbą (a na pewno życzeniem innych) było by, abyś troszeczkę mniej stosował dyktatorstwa, a wtedy wszyscy otwarcie bez żadnych obaw będą mogli napisać o swoich problemach (poprosić o pomoc) wymienić swoje doświadczenia, przez co to FORUM stanie się jeszcze więcej ciekawsze i atrakcyjne, a przecież o to chodzi!!!!!!!!!!

Jeśli ktokolwiek poczuł się dotknięty, urażony (obrażony) jeszcze raz z całego serca gorąco przepraszam.
Myślę że lepiej powiedzieć szczerze i otwarcie, a nie gdzieś za plecami psuć dobrą opinię, mam nadzieję że nie usuniesz mojej skromnej prośby (jestem tylko kobietą) i napiszesz na tym forum odpowiedź na moją prośbę, (czy docenisz szczerość mojej wypowiedzi) w tym temacie?
Czy nadal po tej mojej wypowiedzi będziemy przyjaciółmi?

Pozdrawiam, Virgo
Virgo jest offline