Dyskusja: Siemens CX65
Podgląd pojedynczego posta
Stary 14.08.2004, 14:16   #12
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez forest
Jeśli to nie jest wyższa konieczność to stanowczo doradzam wstrzymanie się z podpisywaniem cyrografu z operatorem, bo szykuje się podobna rewolucja w ofercie abonamentowej jaka miała miejsce w prepaid.
Takie są oficjalne zapowiedzi po opublikowaniu raportu finansowego przez ptc.
F.
Co do samej słuchawki - świetny wybór, tymbardziej w tej cenie(rozsądnej).
Zgadzam się z tym, co piszesz, ale z dwóch powodów nie jest to już dla mnie artument. Po pierwsze kierując się takim myśleniem zwlekałem z podpisaniem umowy od mniej więcej marca tego roku męcząc się przez ten czas albo ze swoją bardzo starą komórką, która w końcu definitywnie odmówiła posłuszeństwa, albo pożyczając telefon od różnych osób. Obydwa te sposoby zdecydowanie nie zdawały egzaminu. Teraz też mógłbym czekać dalej nie mając najmniejszej pewności, że coś rzeczywiście się zmieni (chociaż to akurat uznaję za pewnik), ani tym bardziej jeśli już, to kiedy to nastąpi.

Po drugie, i zdecydowanie ważniejsze. Nie sądzę, żeby w moim przypadku, jakaś nowa promocja, nawet dużo atrakcyjniejsza pod względem cen rozmów, naliczania sekundowego itp. była warta uwagi. Naprawdę nie wierzę, aby ten telefon był w takiej nowej promocji oferowany. Już teraz, kiedy kosztuje on około 850 - 950 złotych na giełdach i Allegro, a ponad 1500 w sklepach, ja przez cały okres umowy abonamentowej zapłacę jakieś 1200, czyli niewiele ponad cenę telefonu. Nie ma więc możliwości, żeby miał być jeszcze tańszy.

Już się więc zdecydowałem i nawet byłem dzisiaj w IDEI. Problem polega tylko na tym, że we Wrocławiu nikt o takiej promocji nie słyszał! Byłem w kilku punktach, ostatecznie nawet dzwoniłem do Warszawy i takiej promocji po prostu nie ma!

Przyznam, że nic z tego nie rozumiem, ale że w poniedziałek znowu jadę do Zduńskiej Woli, to przejdę się do tego punktu i jeszcze spytam, o co chodzi. Mam nadzieję, że jednak jest aktualna, chociaż na podstawie tego, co dzisiaj słyszałem, mogę na 90% być pewien, że nie. Szkoda...

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post