droga Virgo - na poczatek serecznie milo witam cie na forum bardzo nam tu wszystkim milo gdy odwiedzaja nas panie

bo jak sama przyznasz malo jest tu przedstawicielek plci piekniejszej
a teraz odpowiedz na Twoj post - cieszy mnie ze az tyle napisalas i to wlasnie do mnie
po pierwsze - nie jestem zadnym dyktatorem i tak sie nie zachowuje - mam nadzieje - przykro mi ze niektorzy traktuja mnie jak gestapowca z giwera no ale coz jak komus wywale posta to sie nie dziwie ze nie przepada za mna - nie poprawiam tez zadnych postow - nie ma takiej mozliwosci - moge post przenies do innego dzialu na forum, usunac lub - co wywoluje najwiecej kontrowersji

- zalozyc klodke i tyle - a z tymi znaczkami to nie mowie o wstawieniu dwoch lub trzech wykrzyknikow ale o wciskaniu klawiatury az palce bola a teraz maly pokaz co jest bardziej czytelne i chetniej przegladane
"Negatywna weryfikacja po nagraniu - TEAC W58E " - post do obejrzenia
tutaj
czy takei cos
"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!H ELP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"
Jak dla mnie to ciezko nawet te help zobaczyc wsrod tych wykrzyknikow i oto wlasnie mi chodzilo i wcale nie mialem na mysli usuwanie takich postow tylko wyrazilem swoja prsbe - jako zwyklego forumowicza - o nie wstukiwanie ile wlezie wykrzyknikow znakow zapytan itp itd
po drugie - nie usuwam postow tylko za to ze maja ten sam tytul ale ze w tresci sa identyczne nie kaze nikomu grzebac w postach z przed roku bo jak sama zauwazylas i slusznie wszystko ciagle sie zmienia ale co moze sie zmienic np w przypadku nagrywarki ktorej firma x juz nie proukuje od 1,5 roku ostatni bios do niej zostal wydany tuz przed zakonczeniem produkcji i na zdrowy rosadek przyjmujac nikt tam nie bedzie probowal z nagrywary x4 wyciagnac x6,5 poprzez niezwykle wysrubowane ustawienie mozy lasera i predkosci obrotowej silniczka czyz nie - czyli po naszemu nikt nie wladuje kasy na rozwoj nagrywarki x4 skoro wprowadzil wlasnie do oferty np x40 i ma na glowie nowy format zapisu Mount Rainer i tu poklada nadzieje a na pewno w tajemnicy probuje zaskoczyc caly swiat nowym wynalazkiem ktory spowoduje upadek wszelkich innych formatow zapisu czy to cd czy dvd
- po trzecie - to ze kazdy jest inny to fakt ale zaczynanie postu np "heros iv pl a nagrywarka xx " gdy dwa posty nizej jest "heros iv pl a nagrywarka yy" a jeszcze trzy nizej "heros iv pl" chyba latwiej dyskutowac w jednym poscie na temat prob skopiowania tej gry i wymieniac sie informacjami o probach na roznym sprzecie przy okazji podajac opcje kopiowania i w jakim progsie i co z tego wyszlo moze ktos ma znajomego z lg a sam ma np samsunga i ten skopiuje to a tamten cos innego no i moga sobie nawzajem pomoc - a tak omina te info bo co mnie obchodzi skopiowanie tego na xx
- po czwarte - wlasciwie powtorze to co wyzej ale dobitnie podkresle ze aktualnosc postow jest rzecza wzgledna a z powodu tego ze to forum jest popularne to w ciagu dnia wczesniejsze posty spadaja coraz dalej ale chyba mozna kliknac search czy zobaczyc 3 stronki dalej czy czasami ktos nie zadal takiego pytania i - co jest istotniejsze - ktos inny nie udzielil mu odpowiedzi rozwiazujacej problem
- po piate - wydaje mi sie ze forum nie sluzy do pagawedek - od tego sa czaty - i szukania crackow seriali czy sklepu z najtanszymi plytkami - forum przynajmniej ta czesc czyli forum cdr powinna i sluzy do rozwiazywania problemow o NAGRYWANIU i tym co jest z nim blisko zwiazane a jesli zrobi sie z tego tablice ogloszen i zapytan dla leniwych to w krotkim czasie umrze to forum smiercia naturalna bo nikomu nie bedzie sie chcialo wsrod setki postow o cracki czy inne bzdety wyszukiwac tego co go akurat interesuje
- i na koniec - jesli ktos boi sie zadac pytanie o cracka - to doberze - o to chodzilo - ale jesli ktos boi sie zadac innego typu pytanie to juz zle - i jesli to przeze mnie to NAJMOCNIEJ PRZEPRASZAM

- nie taki byl moj zamiar chce tylko zauwazyc ze wyrzucilem tylko kilka postow o crackach kilka postow podojnych tzn komus sie dwa razy wcisnal przycisk i pojawily sie dwa identyczne posty oraz posty kolesia ktory nagminnie wstawial do swoich postow info ze chce kupowac swiety nie jestem

ale to nie jest odpowiednie miejsce aby wyskakiwac z piractwem i to jeszcze w tak nachalny sposob wiem ze to forum jest wspanialym miejscem do szukania czegokolwiek bo mnostwo osob codziennie tu zaglada ale nie po to zostalo stworzone - tak mi sie wydaje
a teraz podsumowanie jezeli nie podoba wam sie to co robie i bardzi nie chcecie zebym moderowal posty to piszcie do Miska a on juz bedzie wiedzial co zrobic - w koncu to on tu jest szefem i MODERATOREM a ja mu tylko pomagam albo jesli nie chcecie tak drastycznie to do mnie na maila a na pewno wezme pod uwage wasze opinie
Na pewno nie czuje sie urazony ani nic takiego dziwi mnie ze sadzisz iz moge usunac Twoj post - nawet jakby ktos na mnie najezdzal ile wlezie to nie usune bo niby dlaczego to kogos zdanie no chyba ze wyskoczy z postem "Majonez ty ...." no to jesli slownictwo ujdzie to na offtopic poleci a jak zacznie wyzywac no to sorry ale chyba wywale i nie dlatego ze na mnie ale dlatego ze to swiadczy o czyjejs glupocie i przez usuniecie tego topica po prostu chronie taka osobe przed osmieszeniem
tez sadze ze lepiej mowic otwarcie doceniam ze napisalas tego posta a czy bedziemy nadal przyjaciolmi no coz hmmm ehhh hmmm najpierw musimy nimi zostac zeby w ten sposob mowic

jezeli mieszkasz we Wroclawiu to mozezmy skoczyc na jakas kawke i omowimy to w cztery oczy
ps moze powiem cos o sobie co jakos pokaze wam ze jestem zwyczajnym kolesiem lat mam tyle ile mam studiuje - jak ktos uwaznie czyta posty to moze sie domyslic co