Podgląd pojedynczego posta
Stary 14.08.2004, 23:52   #2
-Sid-The-Rat=>
Kocham Paskudy, Świntuszę

Avatar użytkownika -Sid-The-Rat=>

Data rejestracji: 30.03.2002
-Sid-The-Rat=> niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
normalnie serdecznie bym sie wkurzyl na reklame produktu na bezplatnym i publicznym forum
ale musze przyznac ze pomysl mnie zauroczyl prostota i swiezoscia

kilka uwag - a wlasciwie jedna bardzo powazna - lampka Caps jest bezuzyteczna - program dziala tak, ze symuluje naciskanie klawisza - kazdemu chcacemu zrozumiec o co mi chodiz polecam wlaczyc mruganie lampki caps i napisanie jakiegokolwiek tekstu - ubaw murowany

scroll jest nieszkodliwy, num troche mniej, ale nadal ryzyko jakiegos konfliktu jest niewielkie
nie wiem czy da sie sterowac lampkami na poziomie nizszym niz symulacja nacisniecia klawisza - nie bawilem sie tym nigdy - przerwania klawiatury sa pewnie programowalne - pytanie czy az tak

generalnie - programik bardzo fajny, gadget, ale naprawde bardzo oryginalny

ps. jesli mozna to ja bym prosil o wylaczenie domyslnego przezroczystego okna - albo choc mozliwosc zmiany tego stanu - przezroczyste okna strasznie mi laguja [z powodow roznych] a i wygladaja smiesznie tylko za pierwszym razem, a potem mocno wkurzaja