Cytat:
|
Napisany przez -Sid-The-Rat=>
lampka Caps jest bezuzyteczna - program dziala tak, ze symuluje naciskanie klawisza - kazdemu chcacemu zrozumiec o co mi chodiz polecam wlaczyc mruganie lampki caps i napisanie jakiegokolwiek tekstu - ubaw murowany
|
To prawda, ale chyba nie ma sensu zabraniac CapsLock'a na sile. Byc moze ktos nie uzywa wiele z klawiatury, albo wylacza monitor i chce tylko zerkac co jakis czas jak idzie download
Cytat:
|
przerwania klawiatury sa pewnie programowalne - pytanie czy az tak
|
Raczej nie chodzi tu o przerwanie bo w Windowsie nie mozna sie juz jak w DOS'ie bezposrednio odwolywac do przerwan, ale moze jest jakas bardziej niskopoziomowa funkcja dostepu do bufora klawiatury. Zobacze co da sie zrobic.
Cytat:
|
ps. jesli mozna to ja bym prosil o wylaczenie domyslnego przezroczystego okna - albo choc mozliwosc zmiany tego stanu
|
Zrobione. Bez zmiany numeru wersji.
Cytat:
|
Napisany przez gallus_anonim
No pomysł nawet fajny i jak bym miał neo to bym skorzystał, ale mam radiówke i mój d-link jest 26m od mieszkania, więc też by mi się przydał programik pokazujący stan diód z mojego d-linka
|
DIOD moze monitorowac dowolny interfejs sieciowy - niekoniecznie polaczenie Dial-Up - wiec nic nie stoi na przeszkodzie zebys skorzystal