Dyskusja: Przepis na napisy
Podgląd pojedynczego posta
Stary 15.08.2004, 07:40   #1
bo$$
Nowy na forum

Data rejestracji: 13.08.2004
bo$$ w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Question Przepis na napisy

"(...)Teraz trzeba załączyć VD w tryb frameserver. Z menu File wybieramy Start frameserver... i pojawia się okienko, gdzie wpisujemy nazwę naszego frameservera. Proponuję jakąś bez polskich znaków, np. videoserver. Naciskamy OK i pojawia się okno zapisu pliku *.vdr lub *.avi, gdzie plik ten będzie skrótem do naszego frameservera - jest to taki wirtualny plik avi (vdr). Proponuję nazwę audiovideo.avi. Naciskamy Zapisz i pojawia się okienko pokazujące stan naszego frameservera oraz np. ilość "wypuszczonych" klatek itd.(...)"

Stosuje się do przepisu opublikowanego na cdrinfo i w gdy dochodzi do w/w momentu mam problem
Gdy klikam ok, virtual dub tworzy plik o wybranej nazwie w formacie avi o wielokości 8 kB i koniec.W pasku postepu mam wszędzie "0" ( tzn.non a/v requets,number of frames served,audio segments delivred)
Mysłałem ,że to kwestia czasu ,zostawiłem kopma na noc ale to nic nie pomogło nadla nic sie nie zmieniło
Próbowałem innej wersji VD i tez nic
Miał juz ktos taki problem,czy da się jekis innym programem wklepać napisy do avi?
bo$$ jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online