|
powidezcie mi o czym wy mowicie?
selekcja? tyrania? dyktatorskie zapedy?
przeciez to forum jest ostoja wolnosci slowa - 1-2 posty ZAMKNIETE a nie usuniete na tydzien, mozliwosc swobodnej dyskusji z moderatorem - ludzie czego wy sie czepiacie?
to forum tak swoja droga jest bardzo niepoprawne politycznie - nikt przeciez nie ma zludzen co i po co ludzie ktorzy tu pisza kopiuja (wyjatki sa ale nieliczne) - i na zachodzie dawno by je zdjeli
jak chcecie zobaczyc tyranie moderatorska - polecam forum gry (rewelacyjnej) Liero - jest 6 postow po kilkadziesiat odpowiedzi, zeby cokolwiek przeczytac trzeba sie logowac, pisanie to juz koszmar
mnie to skutecznie zniechecilo do zagladania na swietna strone o swietnej grze, prowadzona przez switnego kolesia (adres: www.liero.zin.pl - wlasnie sprawdzilem - chwilowy pad serwera)
forum MODu True Combat - powiesz zle slowo na moderatora - ktory swoja droga jest strasznym fiu... - masz ban'a na IP - natychmiast, bez ostzerzenia - tak mnie koles wkurzyl, ze stracil konto mailowe i mnostwo czasu - tylko dla niego przeczytalem 2 ksiazki o protokolach pocztowych ale to juz inny temat
ludzie - cieszcie sie, macie naprawde swietne forum na ktorym ludzie sa mili, grzeczni, dojzali i pomocni - nie czepiajcie sie moderatorow - robia to co musza, ale nie utrudniaja wam zycia
a i jedno qestion - po jakim czasie post jest 'expired'? (usuwany)
pozdro Majonez & misiek4 & all