Podgląd pojedynczego posta
Stary 14.04.2002, 09:08   #13
-Sid-The-Rat=>
Kocham Paskudy, Świntuszę

Avatar użytkownika -Sid-The-Rat=>

Data rejestracji: 30.03.2002
-Sid-The-Rat=> niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
powidezcie mi o czym wy mowicie?

selekcja? tyrania? dyktatorskie zapedy?

przeciez to forum jest ostoja wolnosci slowa - 1-2 posty ZAMKNIETE a nie usuniete na tydzien, mozliwosc swobodnej dyskusji z moderatorem - ludzie czego wy sie czepiacie?

to forum tak swoja droga jest bardzo niepoprawne politycznie - nikt przeciez nie ma zludzen co i po co ludzie ktorzy tu pisza kopiuja (wyjatki sa ale nieliczne) - i na zachodzie dawno by je zdjeli

jak chcecie zobaczyc tyranie moderatorska - polecam forum gry (rewelacyjnej) Liero - jest 6 postow po kilkadziesiat odpowiedzi, zeby cokolwiek przeczytac trzeba sie logowac, pisanie to juz koszmar

mnie to skutecznie zniechecilo do zagladania na swietna strone o swietnej grze, prowadzona przez switnego kolesia (adres: www.liero.zin.pl - wlasnie sprawdzilem - chwilowy pad serwera)

forum MODu True Combat - powiesz zle slowo na moderatora - ktory swoja droga jest strasznym fiu... - masz ban'a na IP - natychmiast, bez ostzerzenia - tak mnie koles wkurzyl, ze stracil konto mailowe i mnostwo czasu - tylko dla niego przeczytalem 2 ksiazki o protokolach pocztowych ale to juz inny temat

ludzie - cieszcie sie, macie naprawde swietne forum na ktorym ludzie sa mili, grzeczni, dojzali i pomocni - nie czepiajcie sie moderatorow - robia to co musza, ale nie utrudniaja wam zycia

a i jedno qestion - po jakim czasie post jest 'expired'? (usuwany)

pozdro Majonez & misiek4 & all