Przyniosłem sobie do domku od kumpla starą akossa płytke i poprosił mnie o jej wyczyszczenie poniewaz u niego nie chciała sie juz czyscic wyskakiwał bład jakis.
Wcisnołem swojemu Liteonikowi ją i właczam NERO 5578 i u mnie to samo - bład.
Niestety nie zapisałem tego bedu

Pomyslałem sobie no trudno, nie da sie, cdrw leci do kosza. Wciskam czysta płytke, chce nagrac filma i lipa. Okazuje sie ze nie mam dostepu do połowy opcji przy nagrywaniu, chciałem nagrac z overburningiem a tu disc-atonce czy jak to tam sie zwie nie moge ustawic a i jeszcze nie mam mowliwosci ustawienia czy ma byc mulitisesja czy nie. czy zamknac cd czy nie a co gorsze predkosci zapisu !!! No pomyslałem sobie NERO zgłupiało po tej RW wiec mówie dobra nagram ta płyte a potem zainstaluje na nowo go. Wciskam Nagrywanie a tu wyskakuje okno i chce mi zapisac na dysa Image.nrg - hm mówie e nie bez reinstalki sie nie obejdzie.
Zrobiłem reinstalke i formaty tej nocy dwa, stawialem Winde 98se i problem ten sam. Załadowalem aspi i nadl lipa, ale winoncd5 ( niemiecka) pali mi cd tylko nie wiem czy overburning jest w niej jakos do ustawienia, bo mi wypluwa płytki od 702 w góre

Lubie nero jego jedyną wada był brak pokazywania czasu nagrania płytki od konca, ale od 2 dni jest kolejna wada

nie moge nim palic
Postanowilem zapakowac XP profesionala i tak tez zrobiłem, zassałem równiez z cdrinfo dla pewnosci NERO nowe i wziołem starsze 5572 od kumpla, zainst. najpierw starsze potem nowsze i nadal ten sam bład. Jesli ktos moze mi pomódz to podesle dla przedstawienia lepszego rozeznania screeny na mejla.