Podgląd pojedynczego posta
Stary 16.08.2004, 21:06   #12
legion
XII

Data rejestracji: 02.06.2004
legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Cytat:
Napisany przez Byczek
Czytając te wszystkie posty wydaje mi się że temat odbiegł trochę w inną stronę - testu płyt , ale fajne jest to, ze wszyscy chcą zrobić z szybowca odrzutowiec, a ja po eksperymentach z biosem tak położyłem litka 812 że nawet serwis nie dał rady i wymienili mi na 1213s iczekam kiedy będę mógł zrobić z niego rakietę , ale narazie oprócz DL nagrywa wszystko nawet to co 812 na 832 nie chciało nagrywać - i tak wszystkich was to czeka - spotkamy się na forum w temacie przeróbka 1213s na DL

POZDROWIONKA DLA WSZYSTKIch

Ale do jednego nie mogę się przyzwyczaić - w czasie nagrywania miga zielona dioda a nie jak w 812 czerwona pali się na stale
sluchaj ja juz przerabialem wiele litkow 812 i nigdy zaden mi nie wykitowal a na dodatek wszystkie chodza na biosie 832 chociasz nie wszystkie zakoczyly za pierwszym razem czasem trafialy sie litki walniete odrazu od producenta
moze ty trafiles na jakis wadliwy sprzet
legion jest offline   Odpowiedz cytując ten post