Podgląd pojedynczego posta
Stary 17.08.2004, 15:04   #31
CIAPEK
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 17.02.2003
CIAPEK niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>CIAPEK niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
wyjaśnijmy coś...

wróciłem właśnie z pracy, a jakoże pracuje w środowisku komputerowym i nie tylko popytałem znajomych co sądzą o mojej sprawie. Diagnoza była wszędzie prawie taka sama - mój komp po prostu nie wydala. Grafa 16 MB i procek pół gigowy wiecie...
Mimo tego, że niektórzy z Was pisali, że konfig jest spoko to pytam teraz jasno...
kto widział, że na takim sprzęcie filmy bujają się jak ta lala? Nie musze patrzeć w Wasze profile, ale domyślam się, że wszyscy wypowiadający się w tym temacie jadą na ponad gigowych rakietach z grafą ponad 100 MB.
Chyba, że stawiacie diagnozy na podstawie wiedzy i doświadczeń to sory....

@mbar - zjechanie z roździałki 1152 na niższe nic praktycznie nie dało, ale dzięki za spostrzeżenie.

Sprawa kodeków ... Jabba nie jest pierwszym od którego słyszę, że odwtarzanie DVD nie ma nic wspólnego z kodekami, ale z playerem. To jak to wreszcie jest? Proszę o, że tak powiem "pewne" odpowiedzi.

Sprawa playerów, która może w czymś nam pomóc....
Odtworzyłem kolejny film i... w Power DVD 5 - dźwięk się tnie, obraz jest prawieże idealny-->ten sam film w Media Playerze - dźwięk jest idealny, obraz żabkuje. Czy to nie jest zastanawiające? Będę szukał Power DVD 4.

Kodeki chyba na razie zostawie w spokoju.

Dma jak mówiłem włączone Aspi myśle, że nie grają tu roli.

Pozdrawiam!

nie załatwi wszystkiego "FLOTA", tak myślącego uważam za przegranego!
CIAPEK jest offline  

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online