Dyskusja: Audi V8
Podgląd pojedynczego posta
Stary 18.08.2004, 22:55   #17
Nol
TDI
Zlotowicz

Data rejestracji: 23.09.2001
Nol zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez siwy_mw
nie chodzi mi o to ze jest po angielsku tylko ze trzeba zaplacic karta kredytowa a ja takowej nie posiadam a na polskiej stronie zawsze mozna sie dogadac co do formy zaplaty
Trochę późno zauważyłem ten temat... W każdym razie, jak to już jeden z userów zauważył, przejdź się do dilera Audi - oni takie rzeczy mają dostępne w całkiem dobrych cenach. Pewnie będziesz musiał na ten manual trochę (ok 2 tyg) poczekać. Ale to chyba nie problem. Jeśli szukasz bardziej szczegółowych informacji nt. obsługi i serwisu auta, to sprawdź, czy o tej Audicy nie napisano ksiązki z cyklu "Sam naprawiam samochód" Wydawnictwa Komunikacji i Łączności. Sam mam taką knichę o VW Passacie B5 i jest w niej opisana dosłownie każda śrubka oraz wszystkie możliwe czynności serwisowe.

//edit - jeśli się nie mylę, to jesteś z Bielska. W takim razie pozostaje Ci niestety tylko Inter Welm. Jeśli nie zechcą Ci pomóc, co jest bardzo możliwe, bo oni tak mają..., to skontaktuj się z dilerem VW/Audi "Noma" w Katowicach/Tychach. Tam jest o niebo lepsza obsługa.

Ostatnio zmieniany przez Nol : 18.08.2004 o godz. 23:05
Nol jest offline   Odpowiedz cytując ten post