Podgląd pojedynczego posta
Stary 16.04.2002, 08:27   #21
Zetoxa
liniejący leming
Zlotowicz

Data rejestracji: 20.12.2001
Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Pab (15-04-2002 01:08):
Hmm....

Bawiłem się troszeczkę z GHOST-kiem, więc mogę co nieco podpowiedzieć. Istnieją oczywiście PDF-y dot. "Duszka", ale taka prosta instrukcja obsługi *.doc, na pewno przyda się (pliczek w załączniu).

Mam tylko prośbę. Jeżeli uda się rozwiązać komuś problem z ostatniego akapitu, to proszę o podpowieć - na priva lub na Forum. Z góry dziękuję.
dzięki Pab za instrukcję (wytłumaczyłeś jak krowie na miedzy i o to chodziło). Problem z ostatniego akapitu jest nierozwiazywalny, był już post na ten temat i stanęło na tym, że to taki urok Ghost'a, musi mieć dziewiczą ;D CD-RW i już.
pzdr