Cytat:
Napisany przez _Neoo_
Hmm...u mnie przy wyłączonym porcie UDP kademla wogóle nie chce sie łączyć, cały czas ma status Podłączanie (czy jakoś tak) i są same zółte i czerwone kropki. Gdy ten port włączę zielone pojawiają siępraktycznie zaraz po włączeniu muła. Na razie chyba pochodzi w tych ustawieniach, jak nic się nie zmieni to będę kombinował dalej.
EDIT: No i jeszcze jedno pytanie  Przy źródłach mam pewne liczy np. 377/394 +3 no i o ile wiem co znaczą te pierwsze to o co chodzi z tą pogrubioną przeze mnie liczbą? (+3) Najpierw myślałem że tak program pokazuje ile żródeł ma z serwera a ile z kademili, ale niestety ta teorai okazała siechybiona, ma ktoś jakieś pomysły?
|
No i właśnie chodzi żeby się nie łączyła, nie zabiera cennego transferu. Nie sprawdzałęm u siebie tych czerwonych i żółtych kropek.
Co do tych liczb to wydaje mi się, że pierwsze to to ilu źródeł się połączył, drugie to ilośc źródeł które znalazł (max ilość połączeń na plik), a trzecie to ile źródeł na serwerze do których się podłączył lub jest to ilość źródeł na kademli do których się podłaczył (ale nie jestem tego pewien).
Pozdr