Sid - chyba z przekory polecasz NAV i MKS - sam aktywnie zwalczasz te kombajny potrafiace tylko skutecznie zapchac zasoby sysa
OT to OT - troszke mnie zabodlo ze Ty akurat wypominasz mi uczestnictwo w glupich topicach i sugerujesz chcec zaistnienia bez koniecznosci posiadania wiedzy - mysle ze o to mnie nie posadzasz

owszel - lubie to robic, ale czy to jest zabronione? ograniczam sie tylko do tego iyo? odpisz tu lub na priv (ja pisze tu bo i Ty tak zrobiles

)
edit: z Sidem sobie na privie "wyjasniamy", swoja droga

dla niego, mimo naszego dzisiejszego spiecia
co do cen antywirow - nie kupisz sensownego do 200 pln nie kupujac icencji edu lub uaktualnienia (musisz miec starszy orginal)
tu masz ceny
http://sklep.komputronik.pl/katalog.php?kat=302&x=6&y=3
jak potrzeujesz faktury (np na firme) to pozostaje zakup przez neta AVG/Avasta czy innego temu podobnego, jesli zas musisz miec fakture z jakis przyczyn, a masz zamiar uzytkowac go prywatnie to kup gazete z tym progsem na plycie - fakture masz, cena przywoita, prawnie wsio ok - masz prawo uzytkowac bo masz nosnik, i fakture
edit2: skoro juz temat jest wyciagniety: nawet w "glupocie wszechczasow" czyli topicu o nabijaniu postow udzielilem dwoch pomocy: gallusowi z corelem i kasprzakowi ze sterownikiem drukarki hp... wiec nawet tak glupie topici sie przydaja