Podgląd pojedynczego posta
Stary 20.08.2004, 13:53   #3
Nowicjusz
Nowy na forum

Data rejestracji: 20.08.2004
Nowicjusz w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Unhappy Witualny dysk

Mam podobny problem jak "keramj".
Jakis czas temu zainstalowalem Alcohol 120% ale poniewaz zaklocal prace komputera wiec sie go pozbylem. Widocznie uczynilem to dosc niezdarnie poniewaz w dziale "Contol Panel-Add or remove" program pozycja Alcohol 120 wciaz istnieje i w zaden sposob nie moge go odinstalowac uzywajac "remove" ani usunac z "Contol Panel-Add or remove program" Podjalem probe ponownej instalacji tego programu ale niestety setup nie chce rozpoczac instalacji bez uprzedniego odinsatlowania wciaz obecnych gdzies na komuterze pozostalosci. Probujac odintalowac dostaje wiadomosc o bledzie w odczytywaniu dysku "G" ktorego nawet nie ma na komputerze. A problem ujawnil mi sie kiedy zaczalem kombinowac z nowa gra Soldiers Hereos WWII. Jak wiemy jest z tym duzo problemow i czytajac na ten temat odnalazlem odnosniki dotyczace mozliwosci uzycia "Deamon Tools" Niestety po zainstalowanie tego programu moj komputer nawet nie chce wystartowac informujac mie o fatalnym bledzie. Domyslam sie ze cos to ma wspolnego z tym problemem dotyczacego jeszcze tego programu Alcohol 120. Co mam robic? Pomozcie prosze.

PS.
Jezeli ktos jest zainteresowany NOcd Paczem do Desert Rats Africa Korps wyslij e-maila na dnalop51@yahoo.com.au
Nowicjusz jest offline