Cytat:
Tormen (16-04-2002 17:17):
Nikita_Bennet duzielasz się najwięcej. Nawet wymyśliłeś sposób jak gierka ma chulać bez cracka. Jesteś spoko koleś !!!
|
nie zgadzam sie
to ze duzo pisze to fakt (sory jesli komus przeszkadza). mam orginal i go mecze bo jestem z tych ludzi ktorzy nie znaja zwrotu "nie da sie" - wszystko sie da tylko trzeba probowac do skutku.
ale oprocz wlasnych testow trzeba duzo czytac i korzystac z pracy innych - tego cdtray'a nie ja wymyslilem - kumpel mi podpowiedzial po ktorejs nie udanej probie, ze moze jest sprawdzany nosnik - czy tlok czy cd-r(bylo pozno i bylismy zmeczeni wiec przycodzily rozne glupoty). mialo przeciez byc takie zabezpieczonko ale nie mialem go wczesnije w rece - co mi szkodzilo sprobowac -fakt znalazlem teraz opis tego w necie
to czy "jestem spoko" - no nie wiem - ostanio zawalilem wiele spraw ktore obiecalem (padl mi hdd i sami sie domyslcie), a normalnie to jestem bardzo stukniety. nigdy nie gralem w herosow (rzadko grywam bo przespalem wiele gier - raczej pirace, zdejmuje simlocki i lubie czytac o sposobech na urmety) - nawet nie wiedzialem co to jest - znajomi mi polecili - wiedzilalem ze rozejdzie sie jak swieze buleczki wiec dluga do empiku i kupilem - stuknelem pare kopii no i gram i nawet mi sie podoba
pzdrwm Nikita_Bennet