Podgląd pojedynczego posta
Stary 16.04.2002, 21:03   #69
Nikita_Bennet
staruszek

Avatar użytkownika Nikita_Bennet

Data rejestracji: 02.06.2001
Nikita_Bennet zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Tormen (16-04-2002 17:17):
Nikita_Bennet duzielasz się najwięcej. Nawet wymyśliłeś sposób jak gierka ma chulać bez cracka. Jesteś spoko koleś !!!
nie zgadzam sie

to ze duzo pisze to fakt (sory jesli komus przeszkadza). mam orginal i go mecze bo jestem z tych ludzi ktorzy nie znaja zwrotu "nie da sie" - wszystko sie da tylko trzeba probowac do skutku.
ale oprocz wlasnych testow trzeba duzo czytac i korzystac z pracy innych - tego cdtray'a nie ja wymyslilem - kumpel mi podpowiedzial po ktorejs nie udanej probie, ze moze jest sprawdzany nosnik - czy tlok czy cd-r(bylo pozno i bylismy zmeczeni wiec przycodzily rozne glupoty). mialo przeciez byc takie zabezpieczonko ale nie mialem go wczesnije w rece - co mi szkodzilo sprobowac -fakt znalazlem teraz opis tego w necie

to czy "jestem spoko" - no nie wiem - ostanio zawalilem wiele spraw ktore obiecalem (padl mi hdd i sami sie domyslcie), a normalnie to jestem bardzo stukniety. nigdy nie gralem w herosow (rzadko grywam bo przespalem wiele gier - raczej pirace, zdejmuje simlocki i lubie czytac o sposobech na urmety) - nawet nie wiedzialem co to jest - znajomi mi polecili - wiedzilalem ze rozejdzie sie jak swieze buleczki wiec dluga do empiku i kupilem - stuknelem pare kopii no i gram i nawet mi sie podoba

pzdrwm Nikita_Bennet
Nikita_Bennet jest offline