Podgląd pojedynczego posta
Stary 16.04.2002, 21:51   #3
grzeniu
XV1100

Data rejestracji: 19.02.2002
grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
A ja jednak poradzilbym ci nagrac ten sam material muzyczny na verbatimie (niebieski) i na akossie i po prostu intensywnie eksploatowac plytki. Po czasie okaze sie czy to wina plytek. Moje osobiste zdanie jest takie, ze tanie plytki do muzy sa nie za bardzo, a akossy zaczalem niedawno i sam jestem ciekaw co z nich bedzie. Moge tylko powiedziec tyle, ze na tego typu nosnikach mialem wlasnie takie objawy jak opisal dilvish, natomiast na verbach zawsze jest OK. Oczywiscie proby odczytu na innych czytnikach warto zrobic bo wyniki poznasz od razu. 8)