Cytat:
dominix (17-04-2002 11:46):
Witam
Wiem ze w sprawie tych spawarek jest juz cala masa postow no ale... Chcem kupic spaware tej firmy i mam dylemat. Juz prawie podjalem decyzje i padla ona na model 24102b ( dlaczego nie 24103s?; bo tylko do takich mam dostep - Poznan) a tu ciagle ktos pisze ze dziala nie tak, tzn problemy z paleniem albo ze nie pali sd2 albo jeszcze cos tam:-(. W tescie na cdrinfo napisane jest ze obsluguje wszystko i jest git. No ale testowka posiadala bios xxx a teraz dostepne sa juz nowsze wersje biosow i z postow wynika ze nie wszystko i nie zawsze tak chula jak w w/w tescie. Bede dzwieczny jak ktosik podzieli sie ze mna uwagami a moze nawet cos wyprostuje:-)
Pozdrawiam
|
Spokojnie ;-) Liteon pali bez problemu SD 20 2.5X i co tam wlasciwie chcesz nie liczac Tages ale toego to narazie nic nie wypala.Jesli myslimy o tych samych postach z problemami z Liteonem to ewidentnie byla to wina plytek a nie nagrywary. O biosy sie nie bój - zmiany w biosach powodujace nieobslugiwanie SD to narazie specjalnosc Teac i Plextora - Liteon zachowuje sie
poprawnie hehe. Szukaj modelu S podobno wystarczy zmiana biosu i masz zamiast X24 nagryware X32