Podgląd pojedynczego posta
Stary 17.04.2002, 21:54   #10
Virgo
Nowy na forum

Data rejestracji: 06.04.2002
Virgo w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Witam Wszystkich

Nauka nie poszła w las, wydaje mi się że już w około siedemdziesięciu procentach wiem jak wypalać na Nero, hmm..... ponieważ jedna płyta z danymi, i jedna płytka z muzyka wyszła OK. bezbłędnie, ale mam jeszcze wątpliwości co do ikony CD Extra i Mixed Mode i stąd moich pytań ciąg dalszy:

1. Ikona CD Extra, do czego służy, i w niej nie rozumiem 2 zakładek, Opcje CDA, oraz Audio CD, proszę opiszcie biżej
Po kliknięcu, NOWY otwiera się okno a w nim już gotowe dwa Folery CD Plus, i Pictures, co to jest i do czego służą, oraz co poprzez tą ikone się nagrywa

2. Ikona Mixed Mode CD, do czego służy, wiem że można nagrywać dane i pliki audio, ale w takim razie dlaczego nie można odsłuchać pliku audio MP3 w tej opcji programu (już po przeciągnięciu) o jakie zwykłe pliki chodzi, to co konkretnie w niej nagrywać

3. Ikona Video CD, oraz ikona Super Video CD, czy można coś na ten temat zrozumiałym językiem

4. Co to są sterowniki ASPI, i do czego służą, na stronie CDRinfo jest i można ściągnąć Wnaspi32, (czy jakoś tak) czy ja to muszę instalować

5. Co to jest Plugin WMA dla Nero, i czy muszę zainstalować do Nero 5.5.8.0

Starałam się zastosować do porad w wszystkich postach, nawet ściągnęłam z cdrinfo plik opisujący Nero mv50pis, ale to jest to samo co jest na stronach które już wcześniej przestudiowałam i nie ma tam tych szczegółów o które proszę.
Dziękuję wszystkim za okazaną pomoc i poświęcony dla mnie czas (moim pytaniom) całuski dla wszystkich

Pozdrawiam, Virgo

PS. Majonez, bardo chętnie wypiła bym z tobą tą kawę, ale mieszkam, pracuję, i kontynuuje dalej naukę, bardzo daleko od Wrocławia, więc sam rozumiesz, ale w życiu nigdy nic nie wiadomo może kiedyś będzie ku temu okazja
Ale poczta elektroniczna od wszystkich przyjaciół, zawsze mile widziana
Virgo jest offline