automatyczna sekretarka
> Dzien dobry. Tu goraca linia psychiatryczna. Jesli twój problem to> impulsywnosc, walnij w klawisz z cyfra 1. Jezeli masz kompleks nizszosci,> niech ktos lepszy wcisnie za ciebie klawisz 2. Jezeli masz rozdwojenie> jazni, wcisnij klawisze 3 i 4 jednoczesnie. Jezeli cierpisz na manie> przesladowcza, nacisnij 5, ale skad wiesz co sie wtedy stanie? Gdy twój> problem to schizofrenia, Glosy same ci podpowiedza, który klawisz nalezy> przycisnac. Jesli zas cierpisz na psychoze maniakalno-depresyjna to i tak> nikt z toba nie bedzie gadal. W pozostalych przypadkach zostaw wiadomosc> na tasmie.
>>> Witamy w serialu "Sekretarka Automatyczna". W dzisiejszym odcinku

John postanawia nie odbierac telefonów. W zwiazku z tym, prosi wszystkich,> którzy dzwonia, by zostawili nagrana wiadomosc. Wie, ze do jego prosby> zastosuja sie znajomi, wszyscy - prócz Anny. Sponsorem serialu jest TP> S.A.>>>
Witamy w Centrum Zapobiegania Samobójstwom. Niestety, wszyscy> konsultanci sa w tej chwili zajeci. Prosze zostawic swoje nazwisko i> adres, ktos z nas pózniej przyjedzie i cie odetnie>> Dodzwoniliscie sie panstwo do kwatery glównej NATO. Niestety jestesmy> wszyscy w Jugoslawii i nie mozemy w tej chwili podjac rozmowy. Prosze> nagrac na tasmie kraj, lub liste krajów, które chcecie panstwo abysmy> zaatakowali, a uczynimy to najszybciej jak tylko mozliwe.>>
> Dzien dobry. W zwiazku z panstwa licznymi sugestiami brzmiacymi> najczesciej - "Czy nie mozna po prostu nagrac krótkiego - prosze zostawic> wiadomosc", postanowilismy dokonac daleko idacych ciec w zapowiedzi> zastosowanej na naszej sekretarce automatycznej. Obecnie nie zadamy juz na> przyklad pozostawiania informacji o porze dokonywanego nagrania, tylko> prosimy o nazwisko i numer telefonu. Pragniemy takze zwrócic uwage, ze i> sam BEEP ulegl znacznemu skróceniu. Dziekujemy za zaszczycenie nas swoim> telefonem. Zawsze staramy sie poprawic jakosc naszych uslug. Do> uslyszenia.>>
Czesc, tu John. Oto odpowiedzi na nagrane w zeszlym tygodniu pytania.> Podaje w kolejnosci ich naplywania: Tak. Byc moze. O siódmej. Bylem. Podaj> mi ten numer. Anna. Na pewno. Sam. Jesli któras z nich pasuje do twojego> pytania, mozesz ja smialo wybrac. W razie watpliwosci zostaw kolejna> wiadomosc.>>
Czesc. Jestem sekretarka automatyczna Johna. A ty? Czym jestes?>>>
Jezeli masz zla wiadomosc, nagraj ja teraz. Jesli wiadomosc jest dobra> - zaczekaj na sygnal.>>
eleóTu numer 555-1234. Niestety soft twojego telefonu nie obsluguje ramek.> Prosze zainstalowac wersje 3.0 lub wyzsza i zadzwonic ponownie.>>
Czesc. Mówi John. Wlasnie zastrzelilem wszystkich, którzy mi sie> dotychczas nagrali. Teraz biore pare prochów na uspokojenie, umyje sie i> ide spac. Jak wstane znowu odslucham sekretarke...>>
Czesc. Automat zgloszeniowy Johna jest zepsuty. Mówi jego lodówka. Po> uslyszeniu sygnalu zostaw wiadomosc, kiedy tylko ja spisze, przyczepie> sobie magnesem na drzwiach.