Cytat:
No1B (18-04-2002 02:42):
stoje wlasnie przed dylematem - mam okolo 400zl na kupno nowego piecyka i nie wiem co wybrac 
prosze o pomoc szanownych grupowiczow.
|
ehh ale niech bedzie skoro dla innych nie bylem ostatnio surowy - niech strace - byle nie cierpliwosc
za 400 zl coz po pierwsze musisz sobie szczerze ale tak calkiem szczerze co bedziesz robil przy pomocy tej nagrywarki
jesli nie jestes wielkim kolekcjonerem "kopi zapasowych" orginalnych plyt zabezpieczonych np safedisciem a raczej chcesz nagrywac dla siebie to polecam ci Teaca 24x (cennik proline wroclaw oem 439) od razu powiem dlaczego
- otoz teac jest renomowana marka i masz gwarancje (prawie 100%) ze bedzie ci ta spawara sluzyc wiele lat i nie sprawi zadnych problemow
jesli natowmiast masz w domu prawie wytwornie "kopi zapasowych"

to kup sobie np lg 32x (ten sam cennik 355zl) ale oszczegam ze za pol roku raczej bedziesz ja musial sprzedac jakiemus "dalekiemu znajomemu" - plus tej nagrywara - lyka zabezpieczenia jak ryba wode
jesli natomiast interesuje cie cos innego to wlasnie zobaczylem ze lg wypuscilo combo dvd plus cdrw 24x
czyli masz czytnik dvd i spaware (cena oem 355 box 385)
od razu chce zaznaczyc ze to jest moja prywatna sugestia i nie bijcie mnie za lg
przyznaje ze moze tak byc ze teac ci padnie za miesiac a lg bedziesz meczyl dwa lata i nic
ale nawet mercedes moze sie zepsuc