Podgląd pojedynczego posta
Stary 19.04.2002, 11:07   #11
dominix
Bywalec

Data rejestracji: 17.04.2002
dominix zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Witam ponownie:-)
Dziekuje wszystkim za info. Wychodzi na to ze spoko moge brac te spaware:-). Mam jeszcze zapytanie a wlasciwie dwa. Gdzie w Poznaniu ewentualnie we Wroclawiu moglbym kupic 24 ale w wersji 24103s? Wszystkie sklepy posiadaja (przynajmniej wg oferty w internecie) tylko modele 24102b a jak dzwonilem i pytalem o ten drugi model to wzbudzalem zdziwienie i nikt nie slyszal o "esce":-( Moze ktos zna miejsce gdzie moge dostac "eske"? Druga sprawa to spawarka 40x tez Liteona. Wg info zamieszczonego na cdrinfo.pl bedzie byc moze mozliwy upgrade biosu do nowszej wersji ktora umozliwi zapis podobny do tego z Yamahy (czyli bez wylaczania wiazki lasera podczas zmiany predkosci) oraz pelna obsluge zapisu MR. Czy jest sens wywalac prawie trzy stowy wiecej za te udogodnienia? Dodam ze nie mam zamiaru kopiowac plyt w ilosciach hurtowych i nie zalezy mi na duzych szybkosciach. Co wiecej chcac uniknac nagrywania z wylaczaniem lasera (tzn przy duzych szybkosciach nagrywania) bede nagrywal 16x. Co sadzicie o moim podejsciu do sprawy i wogole o zastanawianiu sie nad modelem 40x? Bede dzwieczny za wszelkie uwagi:-)
Pozdrawiam i milego weekendu.
dominix jest offline