Podgląd pojedynczego posta
Stary 25.08.2004, 20:00   #5
nimal
Author
Zlotowicz

Data rejestracji: 29.03.2003
nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
a ja polecam produkt spoza zestawienia (pewnie dlatego ze do zastosowan profesionalnych)
Symantec Antyvirus Corporate Edition 9
uzywam go od wersji 8 i jestem zawodolony - w niczym nie przypomina Nortona i chwala mu za to
co do zasobow - poki mialem spawrke Teac8x to ta bestia potrafila sie wlaczyc w tle, przeprowadzic pelne skanowanie systemu a bufor spawary nawet nie drgnol w tym czasie - z tego co wiem zaden inny av tego nie potrafi (spawara nie miala zadnego systemu ochrony zapisu, wiec uzywanie np nortona w tym czasie nie wchodzilo w rachube)
zero fakealarmow
obsluga pop3 (skanuje wiadomosci w czasie ich pobierania)
i wiele innych pierdulek
nimal jest offline   Odpowiedz cytując ten post