Cytat:
|
Napisany przez Eskan
Wkurzają mnie tacy cwaniacy walący bezmyślnie "poszukaj w google" nie wiedząc nawet czy dany gość szukał. Może ktoś nie umie zadać prawidłowego pytania i już od kilku godzin szuka. Nie jest mułem ale pewnych rzeczy nie wie lub nie rozumie i szuka pomocy. Trafia więc na cdrinfo, a tu kolejna bzmózga ściana. Ludzie szukają pomocy!!! Niektórzy tego niestety nie rozumieją. Nie jestem zły tylko poprostu mi żal... nie chcesz pomóc, nie odzywaj się. Chcesz pomóc z wielką, pańską łaską.... daruj sobie. A jak by ktoś miał ochotę pomóc na swoją modłę to prościej będzie jak odeśle wszystkich tu http://www.djsimson.ag.bocznica.org/
|
a moze ty cwaniaku czytales mojego posta? nie napisalem szukaj w google tylko podlinkowalem konkretne wyniki
ze skomplikowania zapytania wynika ze Kolezanka Kocie nie szukala, lub szukala mocno nieumiejetnie - wiec w linku ma przy okazji pokazane jak zbudowac takie zapytanie
za to twoj post wniusl tu wiele
wiec jak to zrobic?najlatwiej oddtworzyc plik ktory chcesz skonwertowac i nagrac go sciagnietym programem - z wygladu przypomina magnetofon, wiec nie przewiduje problemow
jesli jakosc bedzie zle to zapewne zle wybralas zrodlo nagrywania - na dole masz przycisk RECORD CONTROL - kliknij go i zmien zrodlo

i to cala filozofia