a ja polecam to -
http://muzyka.onet.pl/mr,1182192,1,425,artykul.html - niezly ubaw...
wywiad z ta cala Djoda czy jak tak sie ona wabi...
co lepsze kawalki pozwolilem sobie zacytowac -
"No, nie wiem... generalnie z Bogiem mam sztamę i jest chyba OK. Ale seks przedmałżeński to są jakieś bzdury totalne. Jezus też się bzykał. No tak, nie czytałeś?! Ja się wgłębiłam i generalnie wiem, jaka była sytuacja. Była taka laska, którą chcieli ukamienować. On powiedział, że kto pierwszy rzuci kamień i tak dalej, pamiętasz? On miał kontakty z kobietami! Wyznawał zasadę, że ***8222;nic, co ludzkie, nie jest mi obce***8221; i tak dalej. Więc to, że trzeba unikać seksu przedmałżeńskiego to sobie wymyślił jakiś tam gostek, który uważa się za duchownego ***8211; i nic więcej. Ustalił sobie zasady, których ja nie muszę przestrzegać, bo to są jego zasady, a ja mam swoje."
"(...) I zawsze tak jest. Jak o czymś myślę, to tak będzie. Naprawdę! Ostatnio moja koleżanka stwierdziła, że jak coś widzę, to od razu wiem, że to jest strasznie złe i pechowe. Ona kupiła sobie taki pierścionek i ja wiedziałam, że jest z nim coś nie tak. Jechałyśmy akurat do Zakopanego i ja mówię jej: ***8222;Wyrzuć go, bo on ci przyniesie nieszczęście***8221;. Ona go schowała do torebki, ale ja wiedziałam, że go później wyjmie. No i ona później w hotelu musiała zrobić porządek w torbie, bo miała mnóstwo tytoniu od fajek... i go wywaliła przez balkon!"
gdzie oni znalezli takiego pustaka??