Podgląd pojedynczego posta
Stary 20.04.2002, 17:21   #17
-Sid-The-Rat=>
Kocham Paskudy, Świntuszę

Avatar użytkownika -Sid-The-Rat=>

Data rejestracji: 30.03.2002
-Sid-The-Rat=> niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
wiedzmin (20-04-2002 10:56):
do gieldy mam daleko i nie sprzedaje swoich plytek, ale skoro nikt tu nie ma pojecia na ten temat to to po co intnieje to forum
chodzi chyba o to zeby zadawac pytanie i uzyskiwac na nie odpowiedzi, a jak sie to czesto zdaza wywiazuje sie tu tylko bezsensowna wymiana zlosliwosci
przykro mi ze tak na ciebie najechalem (i tak bardzo delikatnie), ale...
bylo tu kilku sciemniaczy ktorzy chca uniknac kopiowania DivX'ow rozprowadzanych na gieldach (zeby nie dalo sie wymieniac) - a ja takich ludzi nie znosze

poza tym po co chcesz zabezpieczac plyty? sam pewnie tez kopiujesz cudza muzyke (jezeli myslisz ze nie - ile masz mp3 sciagnietych z netu? - to tez piractwo) dlaczego chcesz innych pozbawic tej mozliwosci?

poza tym, bedzie to chyba finalny argument - i tak nie dasz rady, zeby ktos taki jak ja czy ten biedak ktory walczyl z Cactusem nie przegral tego grajac w miedzyczasie w Q3

poza tym - obrazasz nas mowiac ze nie mamy pojecia - my nie mamy checi sie nim dzielic

z nikim