Cytat:
tzn. wg ciebie lepiej stac w miejscu i nie rozwijac sie dalej, (chydzi mi o lamanie zabezpieczen) niz udostepnic osobie trzeciej wiedze, dzieki ktorej mialbys problemy z przegraniem jej plyty chociaz watpie czy moja plyta trafi kiedykolwiek w twoje rece
|
coz calkiem zle mnie zrozumiales. sam czasem testuje programy do zabezpieczania, lubie tym sie bawic ale nie ma takiego zabezpieczenia ktorego nie obejdziesz, ktore nie zostanie zlamane, na ktore ktos nie znajdzie sposobu. owszem sa programy typu ccd-lock czy cap ale obejcie ich nie jest trudne (przynajmniej drugiego bojesli idzie o pierwszyto nie mialem okazji dokonczyc testow). nie chce ci udzielic ci informacji ktore mam bo sa nie pelne.
co do rozwijania sie dalej to caly czas to robie a info nie podam ci bo nie dokonczylem zabawy z tymi programami i innymi - jak skoncze to wtedy pomysle.
po prostu majac na glowie piracenie, komorki i komputery u znajomych oraz studia i troche problemow nie mam na wszystko czasu (szczegolnie odpowiadac na posty ktorymi moge narazic sie uzytkownikom tego forum i marnujac czas na odpowiadanie na takie posty)
czy mialbym problemy z przegraniem - nie, zadnych - nie widzialem plyty ktorej nie da sie przegrac tylko nie kce mi sie tracic czasu na szukanie na niej sposobu (zaczynam chyba gadac jak macrvision - pojde lepiej spas i zobacze jak do jutro rozwinie sie watek)
czyty twoja plyta trafi do mnie - szczerze watpie (rzadko kupuje od ludzi z netu)
Nikita_Bennet