|
Ja swego czasu miałem 100 benqów ale tych pomarańczowych, kupiłem na allegro za 80zł no i spoko wszystkie sie nagrały (oprócz jednej ale to moja wina ze się nie nagrała). Kolega kupił u tego samego gościa ale nie był już z nich zadowolony (chociaż sam nie wiem co w nich mu nie pasowało, bo kiedyś mi zabrakło płyt a ze był juz wieczór i sklep zamknięty to pożyczyłem od niego kilka tych benqów i u mnie nagrały się bez problemów i to w miare z dobrą ilością C1 ). Dla pomarańczowych Benqów jestem na TAK, a dla tych białych? nie wiem bo nie nagrywałem, ciekawe tylko dlaczego zmienili kolor, moze zmienił się też producent, a co za tym idzie jakość?
"Jedynym sposobem na to by zatryumfowało zło, jest gdy dobry człowiek nie robi nic." -------------------------------------------------------------------------------- Ten post NIE powstał w celu przekręcenia licznika o kolejną cyferke - copyright by nie Nimal ani nie Gallus a Eliasz __________________________________________________ _______________
Ostatnio zmieniany przez Eliasz : 28.08.2004 o godz. 23:22
|