Podgląd pojedynczego posta
Stary 29.08.2004, 11:15   #11
legion
XII

Data rejestracji: 02.06.2004
legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Cytat:
Napisany przez frog
To bez tego booktype warto ja kupic ? Co bede nagrywal na minusach i tez powinno byc git ? W wiekszosci beda ta dvd stacjonarne nie majace wiecej niz 2 lata.... Czy stacjonarne tez w wiekszosci oblsuguja dvdrw ? Bo chcialbym pierw potestowac zeby kasy nie rzucac na plytki ktore nie beda czytane. Mam jedna dvdrw sony na minusie to jesli dvd odczyta ja to minusy beda bez problemu szly ? Ktos na forum napisal ze niby na minusach moga skakac filmy jak przegram ? To prawda? No i jakim programikiem najlepiej przegrywac z AVI do DVD zeby to wszystko chodzilo na tych stacjonarnych...
no jezeli nie jest ci potrzebne przerabianie + na tloki czyli DVD-ROM no to narywarka jest oki ale mozesz tez zastanowic sie nad litkiem bo jest to najlepiej podatna nagrywarka na wszelakie ulepszenia i poprawe wypalnia plytek tylko nie lubi tanioch a nec taniochy lepiej wypal chodz bym sie z tym kucil
legion jest offline   Odpowiedz cytując ten post