KarolluZ nie jestem jakimś guru html ale szczerze radze napisz ją od nowa i na miłość boską nie używaj frontpage
Kiedyś miałem wątpliwą przyjemność poprawiania strony napisanej w tym czymś
dziewczyna kumpla miała zrobić stronkę na zaliczenie właśnie przy pomocy tego gówna
i coś tam nie działało.
Gdyby nie to, że to musiało być we frontpage to szybciej napisałbym tą stronkę od nowa bo poszukiwanie i poprawianie błędów zabrało mi ponad dzień czasu. Przy okazji wykasowałem chyba kilkaset (tak dobrze widzisz) kilkaset linijek kodu który nie robił nic poza tym, że sobie był (chociaż robił - powodował przyrost wagi strony oraz psuł ją bardzo jeżeli chodzi o standardy). Niestety nie mogłem wyciąć wszystkich zbędnych rzeczy bo wtedy to ten pseudo informatyk zorientowałby się, że to już nie front page
dlatego na prawdę możesz podpatrzeć źródło ale dla własnego dobra - nawet dla ewentualnych późniejszych poprawek - napisz ją od nowa - może się wydawać, że to zabierze o wiele więcej czasu ale uwierz - wprowadzanie poprawek do tego co namieszał front page na prawdę ostatecznie będzie trwało dłużej a na koniec najprawdopodobniej i tak się wkurzysz i zrobisz to od nowa
powodzenia
|