Podgląd pojedynczego posta
Stary 30.08.2004, 00:50   #24
VIZZARD
Kodex 3 - Wyrok Zapadł

Data rejestracji: 02.01.2004
VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez Milo PL
Ok przepraszam mój błąd,ale zobacz piszesz że LiteOn i Nec mają to samo to dlaczego uważasz że NEC jest lepszy od Tego LiteOna??
Wiem to z autopsji

Ale wyrocznią nie jestem, a mój głos jest jednym z wielu w dyskusji

Litek choć zbliża się do Neca - to biorąc ogólnie płyty markowe i te gorsze - lepiej wypada Nec

Jest tak jednak tylko pod względem nagrywania - reszta to atuty Liteona

Te same możliwości - nie oznaczają w praktyce tożsamości

Np. jeżeli będziesz miał kartę sieciową 100Mbit/s, a twój provider da ci tylko sygnał 50Mb/s - to co ci z tej karty?

Tak samo jest i w tym przypadku - jedne urządzenia robią coś lepiej - inne gorzej

I dlatego właśnie do Neca - jako wyśmienitej wypalarki należy mieć "na wszelki wypadek" coś co poradzi sobie z innymi funkcjami wymaganymi przez użytkownika

Bo gdyby Nec nie nagrywał tak dobrze - nie wiem czy utrzymałby się na rynku

Takie są doświadczenia - ale każdy ma prawo wyboru

Kolega Legion wspomniał także o Samsungu , jest jeszcze Toshiba - raczej z pochlebnymi opiniami, no i oczywiście LG x12 wszystko w jednym

Tak więc jednak bez losowania się nie obędzie ^_^
VIZZARD jest offline