Podgląd pojedynczego posta
Stary 22.04.2002, 11:04   #41
wiedzmin
Nowy na forum

Data rejestracji: 19.04.2002
wiedzmin w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Cytat:
&y (22-04-2002 10:13):
Cytat:
wiedzmin (22-04-2002 00:10):
[...]co do szukania linkow itd to znalazlem sobie dwa programiki dzieki pomocy bardzo zyczliwej osoby ;-)
a watek zmienil sie na cos w rodzaju: wolnosc i udostepnianie informacji.
cale forum jest przeciwko mnie ;-)
nie chodzi mi juz o znalezienie odpowiedzniego programu, tylko o bornienie wlasnego zdania dotyczacego dostepu do informacji
cala dyskusja nie doprowadzila do niczego konkretnego wie proponuje ja zakonczyc i zadowolic sie remisem, chyba ze jeszcze macie jakies argumenty
1. Argumenty chyba tobie sie skonczyly, bo non stop powtarzasz motyw z wolnoscia...
2. Udostepnianie... No coz... Jezeli ktos cos wie, to tylko od jego dobrej woli zalezy czy sie ta wiedza z kims podzieli, a znajac wypowiedzi co niektorych, to dziela sie raczej chetnie, pod warunkiem, ze nikt na nich nie 'naskakuje'. Zreszta jezeli juz mowa o udostepnianiu, to widzisz drzazge w du..e blizniego, a Belki w rzadzie nie dostrzegasz - skoro jestes tak bardzo za udostepnianiem to po co chcesz zabezpieczac - tylko nie mow ze w celach edukacyjnych, bo przestalem w to wierzyc po twoim 2 czy 3 poscie...
3. Zamiast najezdzac na uczestnikow forum, trzeba bylo zajrzec pod podany link(i), troche sie pobawic i moze by cos z tego wyszlo - gotowcow nikt ci nie poda (no przeciez chcesz sie rozwijac nie?), zreszta przeanalizuj troche to co ludzie napisali, a moze w koncu zalapiesz, ze dostales (wg. mnie konkretne) rozwiazania problemu
4. Jezeli chodzi o wynik, to raczej zapomnij o remisie - juz dawno jest co najmniej 5:1 ( o ile nie do 0) dla forum

A na samym poczatku ostrzegalem, ze nie jest to zbyt lubiany temat, ale widocznie nie czytales tego co pisano w innym topicu...
to wy caly czas powtazacie ze nie, ze costam itd.
pod podany link zajzalem jeszcze zanim go dostalem, przetestowalem i nie znalazlem tego co potrzebuje, dopiero potem zajzalem na forum, ale tutaj... ;-)
co do zabezpieczenia plyty to pisalem ze jest do tylko moja sprawa dlaczego chce ja zabezpieczyc
ale widze ze nie mozecie sie pogodzic z tym ze boicie sie ze ktos zabezpieczy plyte, ktoraj nie bedziecie mogli przegrac ( powtazam to juz po raz kolejny bo chyba do was to nie dociear ) argumenty soknczyly sie wam, bo caly czas powtarzacie to samo, a ja caly czas staram sie wam wytlumaczyc...
formu nie potrafi sie w takim razi pogodzic z przegrana, i przeciaga watek w nadziei ze sie znudze ;-) i udalo wam sie
ne wiem ilu was jest... pewnie sporo, ale i tak nie potraficie rzucic innego argumentu niz: "tu ci nikt nie pomoze do tu jez tak jest ;-))))"
wiedzmin jest offline