Podgląd pojedynczego posta
Stary 22.04.2002, 23:12   #48
wiedzmin
Nowy na forum

Data rejestracji: 19.04.2002
wiedzmin w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Cytat:
&y (22-04-2002 11:34):
Cytat:
wiedzmin (22-04-2002 11:04):
to wy caly czas powtazacie ze nie, ze costam itd.
[...]
co do zabezpieczenia plyty to pisalem ze jest do tylko moja sprawa dlaczego chce ja zabezpieczyc
ale widze ze nie mozecie sie pogodzic z tym ze boicie sie ze ktos zabezpieczy plyte, ktoraj nie bedziecie mogli przegrac ( powtazam to juz po raz kolejny bo chyba do was to nie dociear ) argumenty soknczyly sie wam, bo caly czas powtarzacie to samo, a ja caly czas staram sie wam wytlumaczyc...
formu nie potrafi sie w takim razi pogodzic z przegrana, i przeciaga watek w nadziei ze sie znudze ;-) i udalo wam sie
ne wiem ilu was jest... pewnie sporo, ale i tak nie potraficie rzucic innego argumentu niz: "tu ci nikt nie pomoze do tu jez tak jest ;-))))"
Wiesz co... te cale twoje wywody sa g...o warte.
1. powtarzasz caly czas te same argumenty
2. Nie czytasz badz nie przyjmujesz do wiadomosci tego co pisza inni
3. Probujesz na sile zainteresowac (a raczej wkurzyc) innych swoja osoba
4. Ludzie juz ci pomogli, ale nie potrafisz tego dostrzec
5. Podpuszczanie nic ci nie pomoze, a wrecz zaszkodzi - co zreszta juz sie stalo
6. Skoro twoja zasr...a sprawa jest po to co chcesz zabezpieczyc, nie dziw sie ze zas.. sprawa innych jest to dlaczego nie chca ci podac gotowca
7. Kiedys w ktoryms z topicow probowalem bronic osoby pytajace o sposoby zabezpieczania, ale widze ze nie bylo warto. Od dzis zgadzam sie w 200% z bgn
8. Nie ma zabezpieczenia, ktorego nie da sie zlamac - przewaznie to tylko kwestia czasu
9. Watpie czy potrafisz tak pokombinowac, zeby nie dalo sie skopiowac tej twojej 'zabezpieczonej' plyty z 'wlasna' (ze stadionu X lecia) tworczoscia
10. Ilu nas jest? - gdybys czytal, to bys wiedzial - na samej gorze jest info w stylu xxxx total members
11. Wiecej nie chce mi sie pisac, bo mam ciekawsze zajecia niz klotnie z kims kogo nie znam; zreszta, jakiekolwiek argumenty by sie tu nie pojawily, ty oczywiscie je 'obalasz' je tym:
Cytat:
[...]caly czas powtarzacie to samo, a ja caly czas staram sie wam wytlumaczyc... [...]
aha... i jeszcze jedno (po raz n-ty)
Cytat:
nie potraficie rzucic innego argumentu niz: "tu ci nikt nie pomoze do tu jez tak jest ;-))))"
Ludzie ci odpowiedzieli, ale ty nie potrafisz/nie chcesz z tych odpowiedzi skorzystac
To by bylo na tyle - ten temat jest dla mnie zamkniety i nie zamierzam sie wiecej nan wypowiadac...
to twoje wywody sa ***a warte, nie masz podstaw zeby pisac, ze probuje zainteresowac KOGOKOLWIEK moja osoba, ciekawe po co by mi to bylo potrzebne, reszty zeczy nie komentuje, poza tym juz poradzilem sobie z ta plytka i uwazam dyskusje na temat zbezpieczen za zakonczona, ale wy w dalszym ciagu chcecie na mnie najezdzac, coz chyba nie bede gluchych na wasze czesto (choc nie jest ro regula) niedozeczne argumenty
wiedzmin jest offline