Cytat:
Napisany przez Jabba the Hutt
A jak wogóle zapatrujecie się Panowie na takie radia z panelami ? Niedawno była promocja w MM i o mało nie kupiłem takiego taniego radia z mp3 ale boję sie cały czas,że może mnie to kosztować szybę (plus bałagan) mojego starego Cieniasa. Podobno tylko Blaupunkty mają możliwość założenia kieszeni.
Jabba
|
To prawda - ale fatalnie to wyglada i nachodzic sie trzeba za kieszenia - bo kieszenie z odpadow. Mozna sobie samemu ( lub za male pieniadze zrobic maskownice) na radio w warsztatach spawajacych plastiki. A mozliwosc ukradzenia radia... zawsze jest.Ale trzeba szukac p[ozytywow - nastepne radio-to zawsze nowszy model i masz zadadek na nie - bo mozna sprzedzc panel.Po radio to raczej przejdz sie na Robotnicza - kupisz nowe ( nie od zlodzieja) za 150-200 zlotych taniej niz w MM od hurtownikow przywozacych je niekoniecznie legalnie z Niemiec.Radia sa w fabrycznych opakowaniach - a gwarnacja jest na komorke - ale dziala - mialem uszkodzona instalacje antenowa i kupione radio mi nie zagralo jak trzeba - koles przyjecha i bez slowa wymienil mi na nowe