Podgląd pojedynczego posta
Stary 31.08.2004, 11:15   #6
Szafran
Bywalec

Data rejestracji: 13.06.2002
Szafran w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Cytat:
Napisany przez Ryzek2002
Ja zamiast yamada 6600 polecam Philipsa DVP 720SA... miałem yamade kupić ale jak porównałem je w praktyce to wg mnie Philips to klasa i firma to firma.

Dane Philipsa:
Technologia Progressive Scan w systemie PAL zapewnia ostry obraz bez migotania.

Przetwarzanie dźwięku 12-bitów/108 MHz umożliwia wyświetlanie obrazów w wysokiej rozdzielczości

Odtwarzanie plików w formacie DivX MPEG4 ***8212; DivX 3.11 / 4 / 5

Wbudowane dekodery DTS, Dolby Digital 5.1 i Dolby Pro Logic II

Super Audio CD to format muzyczny nowej generacji, który zapewnia niezwykle wysoką jakość odtwarzania muzyki oraz wielokanałowy dźwięk przestrzenny Surround Sound 5.1 bez kompresji. Płyta zapewnia wysokiej jakości dźwięk oraz poczucie przestrzeni podobnej do występu na żywo.

Odtwarzanie płyt MP3 CD

A z moich testów to oprócz dvixów i dvd czyta xvid, zwykłe mpg i co dla mnie super, czyta mp3 zarówno z płyt cd-r/rw jak i z dvd!! A mówiąc o mp3, co dla mnie było szokiem, poprzedni mój napęd dvd mp3 odtwarzał w stereo na dwa głośniki i subbufer a ten philips mp3 jak i dźwięk z dvix'ów odtwarza w Dolby Pro Logic II (subbufer + 5 głośników - total czad )!! Oczywiście na wyświetlaczu pokazuje informacje o mp3 z ich Tagów.

Czyta oczywiście napisy do dvixów w formacie srt. We wrześniu Philips zapowiedział nowy soft czytający polskie znaczki . No i prościutka aktualizacja softu w napędzie

A dałem za niego 705 zł - z dwuletnią gwarancją
mnie sie wydaje ze to jednak sie subwoofer nazywa

no i wlasnie
brak polskich znaczkow (bo dopiero maja byc, ale czy beda to cholera wie)
no i napisy tylko w srt... za kazdym razem trzeba przerabiac... masakra
i do tego ponowny zapis wszystkich cd/dvd z divixami ktore maja napisy w innym formacie

a wiec... bellwood dalej prowadzi =o]