Podgląd pojedynczego posta
Stary 31.08.2004, 13:46   #3
-Sid-The-Rat=>
Kocham Paskudy, Świntuszę

Avatar użytkownika -Sid-The-Rat=>

Data rejestracji: 30.03.2002
-Sid-The-Rat=> niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
no i stalo sie - zostalo w tym wszystkim jeszcze jedno pytanie - ile bedzie kosztowal 1gb w tej pieknej ofercie - na pewno sporo, zeby nadal sciagaczom oplacalo sie branie DSL'a a nie dokupowanie neostrady...

i kilka pytan retorycznych
kto kupi lacze 32kbps za 150 zeta z bonusem w postaci sciagniecia pierwszych 5gb z predkoscia 1mbit?

po co roznicowano oferte zeby teraz ja uproscic? bo przeciez i tak lacze jest jedno - 32kbps - tylko bonus inny

wiem ze dane neostrady nt obciazen lacza sa wiarygodne, dlaczego jednak postanowiono ugnoic az 35% userow, zamiast tylko p2p-userow? - przeciez to oni najbardziej zamulaja siec, [a wybicie p2p z sieci jest BANALNE] - sek pewnie w tym ze hipokryzja nie pozwala tepsie tego zrobic - doskonale wie [vide reklama z filmami] kto i po co zaklada stale lacze i nie chce na starcie tracic klientow - woli ich stracic po roku kiedy sie przekonaja co to znaczy limit 5gb - i zaplaca haracz, oslabia konkurencje i umocnia tepse...

czemu limit nie zostal ustalony na 20gb? przecietny sciagacz i tak robi spokojnie 100gb miesiecznie, wiec i tak tepsa ma go z glowy a normalni ludzie mogliby jakos to przelknac

ps. ten obrazek o wykorzystaniu lacz przez userow neostrady jest jednak jakis lewy.. zupelnie mi sie nie podoba, kompletnie sie ze statystyka nie zgadza, czyzby tepsa byla pierwsza firma ktora ma niestatystycznych klientow?