Podgląd pojedynczego posta
Stary 23.04.2002, 11:25   #4
Majonez
The Dark Admin Rises
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 05.12.2000
Majonez zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
to nie do konca tak
posty o cracki przestaly byc tu mile widziane po ich lawinowym wystepowaniu na cdr forum
dlatego tez Misiek uznal ze tego juz za duzo i tak zostalem moderatorem

a dlatego nie sa tu chciane bo to jest forum o nagrywaniu a nie wyszukiwarka crackow

Cytat:
Nie wiem jak to jest, bo skoro tutaj ludzie zajmują sie łamaniem i "odbezpieczaniem", to wydaje mi się, że seriale i cracki idą jak najbardziej "w parze" z tzw. "odbezpieczaniem"...
tak jak dragal powiedzial plus to ze trzeba zauwazyc ze cdrinfo jest chyba najwieksza i najlepsza polska strona o nagrywaniu i chyba sam przyznasz ze nie przystoi aby takie pytania sie tu pojawialy - mowie to nie dlatego ze jestem moderatorem - uwazalem tak tez na dlugo zanim w ogole sie tu "zadomowilem"

raz na jakis czas przepuszczam takie pytanie o ile nie ma na nie odpowiedzi na astalavista czy underpl.org (i wyszukiwarkach tam sie znajdujacych)

bgn troche chyba zle to odbierasz ja nie jestem zadne ONI i to nikt tutaj tego nie wymyslil tak juz jest w sieci ze niektorych rzeczy nie powinno sie poruszac w niektorych miejscach - ale tego akurat Tobie nie musze mowic
i masz racje zawsze mozna sprobowac ale patrz czesc o underpl i oczywiscie nie za czesto no i na offtopic a nie tutaj
i wcale nie musze balowac zeby ktos zdazyl dostac odpowiedz najczesciej czekam chwile

a jaki w tych sprawach jestem to mniej wiecej wie PIO

pozdrawiam wszystkich

ps tak w ogole to temat tez nie o nagrywaniu ale dot tej czesci forum wiec jak widac zostal nie naruszony ^_^

- - - - - - - - - - - - - - - - - - info - - - - - - - - - - - - - - - - - -
66 zarejestrowany użytkownik
Pierwszy Moderator/Administrator
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Majonez jest offline