Podgląd pojedynczego posta
Stary 01.09.2004, 10:56   #58
SMJ_Lębork_PL
Banned

Data rejestracji: 31.08.2004
SMJ_Lębork_PL w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Cytat:
Napisany przez sebikolo
Witam!

Płytek DVD jest duzo na rynku. Duzo jest tez taki w cene 1.5 - 3.0 PLN Jakie płytki z tych tanich polecacie? Ostanio kupiłem płytki Blupop po 2pln. Nagrałem na jednej z nich film i bez problemu obejzałem go w stacjonarnym DVD. Wiem, ze nie jest to wyznacznikiem jej jakosci ale zawsze ale zawsze jest to jakis wyznacznik. Tak wiec, jakie tanie nośniki palicie w swoich nagrywarkach? Nagrywarke mam Pioneera DVR-107D ( nie moge testowac jakisci płytek K-Probe )
Za dwa złote to u mnie w mieście kupisz jedną 800 Preferuję płyty TDK (poximetawęglotitanowe), no może nie dokładnie tak się nazywają... Ale kosztują ok.24zł - ale są nie do zdarcia, a jakość zapisu jest super. Wejdź na stronę TDK i obejrzyj sobie filmik reklamowy tych płytek: gościo postawił na zapisanej stronie gwoździa i uderzył w niego młotkiem... a po chwili przejechał papierem ściernym i nic! Nawet bez ryski (dlatego są takie drogie)!
P.S.
Ten filmik jest bodajże na angielskiej stronie TDK, nie na polskiej!
P.S.2
Kiedyś była wyprzedaż płyt CD 700 Datex po 19gr. za sztukę, ale musiałeś kupić od razu 100 sidików (za 19zł torcik pełen płytek).

Ostatnio zmieniany przez SMJ_Lębork_PL : 01.09.2004 o godz. 10:59
SMJ_Lębork_PL jest offline