Podgląd pojedynczego posta
Stary 01.09.2004, 21:27   #7
memorando
Młody żonkoś

Data rejestracji: 02.02.2003
memorando zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez bgn
Masz 100% racje Sid jesli chodzi o Memo. Ty chyba zapomniales Memo swoje posty z ktorych nie wynikalo nic i ktorych nikt nie mogl zrozumiec i "upierdliwość" i zadawaniu takich pytan ,czy taz wrzucaniu bezsensownych tematow . A czlowiek zapytal i mial racje bo w pytaniu kryje sie rowniez pytanie - czy warto wywalac pienidze na Intela czy nie. Nowy zapytal , a 90% odpowiedzi w tym 100% twoich Memo nie zawierała nawet proby odpowiedzi
warto wydawać kasę na nowe procesory intela marki celeron chociaż celeron jest zbyt drogi jak na jakość jaką prezentuje więc bgn po co mam pisać prawdę starą jak świat że wszystko z kupnem proca związane zależy od zastosowań do jakich będzie użyty?? kupujesz amd i pentium 4 jak potrzebujesz max wydajnośći kupujesz celka jak chcesz głównie odpoczywać w stabilnym srodowisku pracując lecz malo mniej wydajnym więc masz rację cenię i cenilem twoje posty krytykujące moje wypowiedzi uczą mnie czegoś nowego tak jak posty sida the rata i innych których kiedyś nieumiałem krytyki docenić a z czasem docenilem