Cytat:
|
Napisany przez memorando
warto wydawać kasę na nowe procesory intela marki celeron chociaż celeron jest zbyt drogi jak na jakość jaką prezentuje więc bgn po co mam pisać prawdę starą jak świat że wszystko z kupnem proca związane zależy od zastosowań do jakich będzie użyty?? kupujesz amd i pentium 4 jak potrzebujesz max wydajnośći kupujesz celka jak chcesz głównie odpoczywać w stabilnym srodowisku pracując lecz malo mniej wydajnym więc masz rację cenię i cenilem twoje posty krytykujące moje wypowiedzi uczą mnie czegoś nowego tak jak posty sida the rata i innych których kiedyś nieumiałem krytyki docenić a z czasem docenilem 
|

no i widzisz Memo - jak chcesz to potrafisz i tak nowemu trzeba bylo napisac. Tak nawiasem mowiac pytania Nowego to pryszcz w porównaniu z kolegą Lajkonikiem ( 2001 lub 2002 rok) ,ktory pisal tak

cytuje z niczego- czyli z glowy}
"... kupilem sobie nagrywarke i co dalej.." za 10 minut .."czy nikt mi nie odpowie..", ktos mu odpisal kup sobie plytke> na drugi dzien post .."kupilem plytke i co dalej.." - ale nikt specjalnie na niego nie naskakiwal - no moze ja kiedys i wtedy Lajkonik pisal ..."wlozylem plytke do nadrywarki i co dalej - prosze o odpowiedz ( z wyjaktkiem bgn) - wesolo bylo.
Fakt , ze Nowy moglby przeczytac madrosci niedocenianej na forum strony glownej cdrinfo