Podgląd pojedynczego posta
Stary 02.09.2004, 22:20   #48
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez kraluk
@Smartek, jeśli chcesz kupić CX65 to kup sobie najpierw sierpniową Twoją Komórkę. Tam jest test tego fona. Ogólnie wychodzi dobrze tylko często się wiesza i wg mnie ma badziewną obudowę (chodzi mi o wykonanie)...
.
Ja ten test czytałem i mimo, że być może moja opinia nie jest obiektywna, bo telefon ten bardzo mi się podoba, to uważam, że wypisywali tam po prostu bzdury. Jakby pisał to któs, kto ma uraz do Siemensa i chce dać temu wyraz w artykule... Wcześniej przeczytałem kilkanaście testów tego telefonu na internecie i mimo, że każdy pisany był przez inną osobę, innym językiem i w zupełnie inny sposób, żadne z uwag - tych według polskich redaktorów - poważnych wad - wymienione w polskiej "recenzji" nigdzie się nie pojawiły. Tak więc ten test w tej gazecie jednak bym sobie podarował...

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post