Podgląd pojedynczego posta
Stary 03.09.2004, 09:54   #2
legion
XII

Data rejestracji: 02.06.2004
legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Cytat:
Napisany przez Pagerus
Jakoś nie chce mi się wierzyć w pojawienie jakiejś konkurencji w naszej części Wrocka (Dialogu jak nie było tak nie ma, na Netię też się nie zanosi zbyt szybko) - to znaczy konkurencji, która by oferowała coś w miarę dobrego... Najprawdopodobniej jeśli nic się nie zmieni zbyt szybko to również zdecyduję się na przedłużenie umowy na następny rok bez limitów... No i jak już ktoś tu wspominał - może rzeczywiście za niedługo czas opcja 1024 będzie bez limitów - wówczas bardzo chętnie na nią przejdę
no powiem ci ze dialog jest uzalezniony od tp bo dzierzawi od nich kabelki ale umnie jest najfajnie bo ciagneli mi dialog przez podworko i podlaczyli numey parzyste wiec teraz jak chce przejsc na dialog musz miec zgode u mnie w budynku przynajmie 8 osob by budynek podlaczyli ale juz mam 6 osob wiec przechodze do dialogu jak najszybciej bo tp juz przegina
myslisz ze sie te zmiany na transwerze nie odbia zobaczysz ze z gwarntowanych 640 gowno bedzie tylko 512 moge sie zalozyc bo servery tp sa cieniutkie

a to dla testu:
http://www.dslreports.com/stest#info
legion jest offline   Odpowiedz cytując ten post