Podgląd pojedynczego posta
Stary 03.09.2004, 11:50   #77
legion
XII

Data rejestracji: 02.06.2004
legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Cytat:
Napisany przez sonon
Ja, Legion, czemu nie przyznasz się, że ten Twój Litek ukochany ma wyniki podobne do 3500A tylko przy niektórych prędkościach i na niektórych nośnikach? 3500A za to wypala co mu wsadzisz. Co tak gloryfikujesz tego Liteona, to aż przykre Czytam te Twoje posty i właściwie ciągle są o tym samym. Pamiętaj, że 3500 pewnie też niedługo będzie miał lepszą jakość zapisu - czekamy na bios od Herriego! 832 po wielu miesiącach od premiery osiągnął to, co NEC 3500 ma na starcie.

I teraz powiem tak: Litek jest ok, jeśli będziesz dobierał do niego odpowiednio nośniki będzie nagrywał bardzo ładnie. A wiadomo, że czyta wszystko też bardzo ładnie.

Nec 2500 nagra za to wszystko co mu włożysz na tackę z bardzo dobrą jakością. Ale jeśli chodzi o odczyt to już tak różowo nie będzie.

Jeśli chodzi o NEC-a 3500 to sam jestem ciekaw jak jest z jego odczytem. Za to wiadomo już, że nagrywa bardzo ładnie (na razie gorzej, niż 2500, ale to pierwsze biosy, można liczyć na poprawę).
sluchaj ja nie musze sie do niczego przyznawac jest jak jest i mowie tylko ze nec juz nie jest taki jak onim piszecie
i nie prawda ze wypal dobrze wszystko co mu wsadzisz
a jak ci przykro czytajc moje posty to ich nie czytaj proste

a tak po za tym jak bys poczytal to na starej juz 812 przerobionej 832 mozna osiagnac to co na nec 3500A(chodzi o jakosc a prace nie sa zakonczone) no cos tu nie tak czyzby nec sie uwstecznial sam powiedziales ze 2500 jest lepszy

Ostatnio zmieniany przez legion : 03.09.2004 o godz. 11:56
legion jest offline   Odpowiedz cytując ten post