Cytat:
Napisany przez sonon
Ja, Legion, czemu nie przyznasz się, że ten Twój Litek ukochany ma wyniki podobne do 3500A tylko przy niektórych prędkościach i na niektórych nośnikach? 3500A za to wypala co mu wsadzisz. Co tak gloryfikujesz tego Liteona, to aż przykre  Czytam te Twoje posty i właściwie ciągle są o tym samym. Pamiętaj, że 3500 pewnie też niedługo będzie miał lepszą jakość zapisu - czekamy na bios od Herriego! 832 po wielu miesiącach od premiery osiągnął to, co NEC 3500 ma na starcie.
I teraz powiem tak: Litek jest ok, jeśli będziesz dobierał do niego odpowiednio nośniki będzie nagrywał bardzo ładnie. A wiadomo, że czyta wszystko też bardzo ładnie.
Nec 2500 nagra za to wszystko co mu włożysz na tackę z bardzo dobrą jakością. Ale jeśli chodzi o odczyt to już tak różowo nie będzie.
Jeśli chodzi o NEC-a 3500 to sam jestem ciekaw jak jest z jego odczytem. Za to wiadomo już, że nagrywa bardzo ładnie (na razie gorzej, niż 2500, ale to pierwsze biosy, można liczyć na poprawę).
|
sluchaj ja nie musze sie do niczego przyznawac jest jak jest i mowie tylko ze nec juz nie jest taki jak onim piszecie
i nie prawda ze wypal dobrze wszystko co mu wsadzisz
a jak ci przykro czytajc moje posty to ich nie czytaj proste
a tak po za tym jak bys poczytal to na starej juz 812 przerobionej 832 mozna osiagnac to co na nec 3500A(chodzi o jakosc a prace nie sa zakonczone) no cos tu nie tak czyzby nec sie uwstecznial sam powiedziales ze 2500 jest lepszy