Dyskusja: HaryPoterPL
Podgląd pojedynczego posta
Stary 25.04.2002, 16:25   #6
dominix
Bywalec

Data rejestracji: 17.04.2002
dominix zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Re:-)
Hehe...nie chodzi o to, ze sie chwale i nie mam zamiaru nikomu wciskac kitu:-) Pisze jak jest. Sprawdzilem plytke clonem, roznymi jego wersjami (stara i nowa, niemiecka, angielska i polska) i wyszlo ze jest zabezpieczona SD2. Wypalilem w nero tylko dlatego, ze chcialem sprawdzic jak dlugo bedzie robil obraz i co z tego wogole wyjdzie. Clonecd zrzucil w ok 7 minut, nero zajelo to ok pol godziny. Podczas zrzucania clonem w jego logu wyskakiwaly mi bledy w przedziale sektorow 200 do 10000, czy cos kolo tego, dokladnie nie pamietam. W nero zadnych specjalnych ustawien ani tez trikow nie robilem, poprostu zrzucilem obraz a pozniej spawanie na cdr. Sam bylem zaskoczony rezultatem. Plytka HPPL jest oryginalna, tloczona, zreszta mialem komplet (pudelko i jakies tam ksiazeczki). Nagralem na cdrw; sprawdzilem w systemie win2000 i winxp a napedy to dvd pioneer 116, cdrom teac 40x oraz nagrywarki, moja 32x liteon i lg 16x. W kazdym z przypadkow dzialalo bezproblemowo. Nie stosowalem crackow ani patchy. Coz mam jeszcze dodac? Jesli ktos czuje sie niedoinformowany niech napisze a ja postaram sie odpowiedziec.
Pozdrawiam i milego popoludnia.
dominix jest offline