no no... a ja jeszcze nie mam zaliczenia z systemow operacyjnych

jak narazie cienko sie zapowiada... juz 3 razy podchodzilem ale koles wymyslal punktacje nieziemska. od 0 do 15. Przy czym zaliczenie bylo od 11... a jak sie mialo 14 lub 15 to byla dopytka ktorej nikt nie przechodzil... Prowadzacy wychodzi z zaloazenia ze skoro masz az 14 (lub 15) punktow to musi sprawdzic Twoja faktyczna wiedze... i tu byly schody. No i nie moge podejsc do rygorowego egzaminu
Jakby tego bylo malo przydaloby sie zdac egzam z Analizy Projektowania i Programowania Obiektowego (pisalem w srode) Wyniki mialy byc dzis... i faktycznie sa tylko ze nr mojego indexu ktos przekrecil i nie wiem czy zaliczylem a profesor wyjechal... wroci w poniedzialek... no i nie wiem czy uczyc sie na poprawe APIPO (wtorkowa) czy wtorkowe ostateczne zaliczenie z Systemow Operacyjnych... A i jeszcze mi sie tak troche nachodzi zaliczenie z egzaminem... kto poradzi jak sie znalezc w dwoch miejscach w tym samym czasie jednoczesnie??
Aaach... i jeszcze moj ulubiony przedmiot (egzamin rygorowy) - Architekrura komputerowa... ehhh... Chyba zly kierunek obralem... ale bez dola. Trza byc twardym a nie mientkim
A i jeszcze jedno... prosze bez aluzji typu "stary to cos ty robil w sesji letniej?"
Za przydlugawa wypowiedz przepraszam... ufff... az mi teraz lepiej
edit:
@pawelblu
Co Ty studiujesz jesli wolno wiedziec?? Ciekawe zadanka