Podgląd pojedynczego posta
Stary 25.04.2002, 18:48   #8
fido2001
Wyjadacz ;)

Data rejestracji: 24.04.2002
fido2001 zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Pedros, ja wcale nie potrzebuje nagrywarki 40x, wystarczyla by mi w 100% 12x ( szybciej i tak nie wypalam. Ja potrzebuje wypalarke ktora zrobi mi kopie wszystkiego, albo przynajmniej wszystkiego na dzien dzisiejszy... Securomy nowe stare, safediski 2.51.xx, itd.... Lubie sobie po prostu kopiowac z oryginalow, bo mam pewnosc ze patche beda chodzily, ze gierka mi nie wywali w srodku, itd... Mam darmowy dostep do oryginalkow ( moge pozyczac z hurtowni za FREE ). Za pozyczenie Oryginalu AUDIO place 3 zl. I wole zaplacic te 3 zl i przegrac, niz kupowac jakis ruski chlam za 15 na gieldzie. Mam doby ( w miare ) sprzet audio, i uwierzcie ze czasami roznice miedzy oryginalem-a la-ruska-tlocznia a PRAWDZIWYM jast KOLOSALNA....

Myslalem nad LiteONem 24x i 32x ale biorac pod uwage testy ze strony WWW.CDRINFO.COM tych napedow, to jendak 40 wypada leiej ogulnie, jest szansa na Mount Rainier, a po za tym czy wezme 24 czy 32 czy 40x to zaplace tyle samo - czyli NIC.

Konczac tego posta, dziekuje wszystkim za zainteresowanie sie moim problemikiem. Pozdrawiam