Podgląd pojedynczego posta
Stary 03.09.2004, 22:32   #20
adax
Iniemamocny

Data rejestracji: 01.09.2004
adax ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>adax ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>adax ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>adax ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>adax ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>adax ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>adax ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>adax ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>adax ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>adax ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>adax ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez legion
moze servis sie klania
ale tak na serio to moze sproboj nagrac jeszcze na platinum lub memorexsach
ale mysle ze przerobienie nagrywarki na soniak moglo by pomoc
Nagrałem materiał na płytkę DVD+R Platinum x8 z prędkością x4 - znowu kicha! Puścily mi nerwy - wgrałem bios od Soniaka znowu zapis x4 tego samego materiału i szok !!!! Nareszcie .Zabieram sie za następne testy.
Dołączone obrazki
File Type: png PLATINUM X8-4.PNG (73.6 KB, 114 oglądane)
adax jest offline